Mission statement

Altijd in beweging naar de beste versie van jezelf 
Er gebeurt veel in de wereld om je heen. Bij ons op De Regenboog leer je hoe je daarmee omgaat. Je leert dat je niet bang in de wereld hoeft te staan. Je mag vertrouwen op jezelf, en de ander natuurlijk. Vertrouwen op al je kwaliteiten. Want één ding is zeker, jij barst van het talent. En bij ons krijg je de ruimte om al jouw talent te ontdekken. Maak gerust fouten en leer hoe je steeds meer dingen zelfstandig kunt. En dit allemaal in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. Fijn toch? 

De Regenboog als middelpunt van de wijk 
Je merkt het al. Bij ons op school leer je de wereld om je heen dus beetje bij beetje kennen. Hoe ga je om met jezelf? En de ander? Allemaal vragen waar je mee bezig bent. Want iedereen is anders. Jij ook. En dat is alleen maar mooi. Bij ons op school zorgen we voor elkaar. Jij, de school, je ouders en de wijk. Iedereen is welkom. 
 
Bewegend leren 
Altijd in beweging om de beste versie van jezelf te worden. Dat betekent dat je iedere dag een beetje beter wordt, dan de dag ervoor. Bij ons op school betekent het ook dat jij bewegend leert. Zo krijg je iedere middag sport. Maar dat is natuurlijk niet alles. Taal, rekenen en andere lessen staan ook op het programma. Je leert het ook door te bewegen. Lekker leren door te doen. Met bewegen train je immers alles. Sterker nog: het geeft je vertrouwen, in jezelf, jouw lichaam en hoe je omgaat met de ander.  
 
Ben je er klaar voor? Om samen in beweging te komen naar de beste versie van jezelf?  

Welkom op De Regenboog.