Fietsspeurtocht Sportaal

QR-code Fietsspeurtocht Sportaal

Juist in deze tijd is het goed om een frisse neus te halen en lekker in beweging te zijn. Sportaal wil dat op een ‘corona-proof’ manier stimuleren. Daarnaast kun jij jouw stadsdeel nog beter leren kennen, zodat jij weet waar alle leuke sport- en speelplaatsen te vinden zijn.

Ga via
https://sportaal.nl/sporten/school-en-sport/sjorsstayshome/speurtocht/ naar de fietsspeurtocht. Bekijk de plattegrond van jouw stadsdeel en ga naar buiten. Neem je telefoon mee om de QR-codes te scannen. In ieder stadsdeel zijn 15 stickers opgeplakt, kun jij ze allemaal vinden?

Via je telefoon kun je de QR-codes scannen. Als je de pagina bekijkt waar je naar wordt doorverwezen krijg je een letter. Met alle letters moet jij zelf een woord maken. Deze kun je via het antwoordformulier op de website van Sportaal opsturen.
Filmpjes
Ook zie je bij iedere QR-code leuke beweegfilmpjes. Kun jij ze nadoen? Hoeveel oefeningen kun jij in 30 seconden doen? Stuur het leukste filmpje op naar het Sportaal TikTok account en maak kans op leuke prijzen

Media
  • sportaal